Forumul tehnic dedicat pasionatilor de VW si Audi
Acum este Vin Apr 18, 2014 9:19 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme pornire motor 1.6 Golf3
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 8:54 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 12:22 pm
Mesaje: 16
Am un Golf 3 din 1994. Acum cateva zile mi s-a oprit in mers si nu a mai pornit.Am verificat pompa de bezina ...functioneaza dar nu ii da scanteie de la bobina de inductie la delcou . Ce poate fi in neregula ? Se poate sa nu functioneze bobina de inductie? Cine imi da si mie un sfat ...:-s


Ultima oară modificat de bogdanelu pe Lun Iun 29, 2009 9:19 pm, modificat 1 dată în total.

Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 8:57 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Sâm Mar 07, 2009 9:41 pm
Mesaje: 442
Locaţie: Suceava
Poate fi senzorul HAL din delcou.
Un lucru foarte important: benzina scuipa injectorul? De ce zic asta? Pentru ca daca ECU nu are semnal de la senzorul HAL din delcou atunci nici ECU nu va da comanda la injector sa-l deschida sa dea benzina.
Ai uitat sa ne spui ce tip de motor ai si din ce localitate esti si poti sa editezi titlul topicului sa-l faci ceva mai la obiect gen " Probleme pornire motor 1.4 Golf 3 ".

_________________
Golf mk3 1.6 ABU, 55 kw, New Orleans Edition, BBS RZ 15''


Ultima oară modificat de dorutzu pe Lun Iun 29, 2009 9:02 pm, modificat 1 dată în total.

Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 9:01 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 12:22 pm
Mesaje: 16
Sunt din suceava din oras . am motor de 1.6 tip 1 HXO


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 9:04 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Sâm Mar 07, 2009 9:41 pm
Mesaje: 442
Locaţie: Suceava
1.6 HXO nu exista acest cod motor. Vezi in certificat, ar trebui sa fie ceva ABU, AEA, AEE. Toate aceste trei coduri sunt motoare de 1.6.
Ne-am putea intalni sa-ti fac o diagnoza zilele astea sa apuci sa vii si tu cu noi poate la intalnirea de la Izvoru Alb.

_________________
Golf mk3 1.6 ABU, 55 kw, New Orleans Edition, BBS RZ 15''


Ultima oară modificat de dorutzu pe Lun Iun 29, 2009 9:06 pm, modificat 1 dată în total.

Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 9:05 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 12:22 pm
Mesaje: 16
Nu am verificat daca scuipa benzina pe injector ...


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 9:09 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 12:22 pm
Mesaje: 16
tipul motorului ABU 1600 cm cubi


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 9:13 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 12:22 pm
Mesaje: 16
Cum ne putem intalni sa vezi care e treaba ...Eu am masina pe zamca


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Nu mai porneste ...
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 9:17 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Sâm Mar 07, 2009 9:41 pm
Mesaje: 442
Locaţie: Suceava
Din cate stiu si bobinele sunt pacatoase la Golf 3.
Ataşamente:
bobina [800x600].jpg
bobina [800x600].jpg [ 53.85 KiB | Vizualizat de 7179 ori ]

Valoarea rezistentei primare masurate intre pinii 1 si 15 ar trebui sa fie de 0,5 -1,2 Ohmi.
Valoarea rezistentei bobinei secundare intre pinii 15 si 4 ar trebui sa fie intre 3 si 4 KiloOhmi.
Maine ne putem intalni. Lasa-mi nr. tau de telefon acum ca sa putem vorbi sau da-mi add pe YM la xxdoru2000@yahoo.com.

_________________
Golf mk3 1.6 ABU, 55 kw, New Orleans Edition, BBS RZ 15''


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Joi Iul 02, 2009 10:59 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 12, 2009 12:22 pm
Mesaje: 16
Am rezolvat problema cu pornirea ... bobina de inductie era defecta , din cauza ei nu mai pornea motorul .


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Sâm Mar 26, 2011 10:18 am 
Neconectat

Membru din: Vin Mar 25, 2011 9:30 pm
Mesaje: 3
Locaţie: cluj -napoca
salutare am si eu aceeasi problema la un golf 3 1.6 ABU... chestia este ca am schimbat bobina de inductie cu una noua si la fel nu porneste, i-am facut o diagnoza si senzorul HAL dadea eroare ... am schimbat si senzorul HAL dar degeaba ca nu porneste ... ce ar putea sa fie problema ca deja mai am putin si schimb tot la ea si nu porneste....


multumesc anticipat
Bogdan


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România